Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de sabah saatlerinde kar sürprizi

Artvin’de sabah saatlerinde tesirli olan kar yağışı, kent merkezi ve yüksek bölümlerini beyaza bürüdü.
Artvin’de gece saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde tesirini artırdı. Kent merkezinde kısa müddette beyaz örtü oluşurken, bilhassa yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı.
Lapa lapa yağan kar, cadde ve sokaklar beyaza bürünürken, araç üzerleri önemli kar birikintisi oluştu.
Vatandaşlar ise Nisan ayında yağan kar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, sabaha güneşiyle birlikte ısınan havayla kar kısa müddette eridi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Erbaa’da soğuk havalara karşı ilginç çözüm

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaylaya gitmek isteyen köylüler, pat pat römorkunda soba niyetine ateş yakarak şiddetli kış kaidelerine meydan okudu.
Erbaa ilçesine bağlı Alan köyünde, kar ve fırtına kaidelerine karşın yaylaya gitmek isteyen bir küme farklı bir yola başvurdu. Ulaşımda "pat pat" olarak bilinen tarım aracını kullanan köylüler, soğuktan korunmak için römorkun içine ateş yaktı. Güçlü hava kaidelerine karşın yayla seyahatinden vazgeçmeyen köylüler, römorka kurdukları metal kova içinde ateş yakarak ısınmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.