Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rektör Kırışık, Türkiye birincisi Atay’ı başarı belgesi ile onurlandırdı

Karabük Üniversitesi’nde geçen yıl yaptığı akademik çalışmalarla değerli bir başarıya imza atan Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Atay, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından muvaffakiyet belgesiyle onurlandırıldı.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Atay, Yükseköğretim Şurası (YÖK) datalarına nazaran "Filoloji" alanında 6 bin 78, "Yeni Türk Edebiyatı" alanında ise 761 araştırmacı ortasında Türkiye birincisi olmuştu. Rektör Kırışık da Atay’a muvaffakiyet evrakı takdim ederek tebrik etti.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Doç. Dr. Selçuk Atay’ın bilimsel çalışmalarının Karabük Üniversitesi ve Türkiye akademik topluluğu için değerli bir kar olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Karabük Üniversitesi olarak akademik başarılara verdiğimiz ehemmiyeti bir kere daha vurgulamak istiyorum. Doç. Dr. Selçuk Atay Hocamızın alanında Türkiye birinciliği elde etmesi, hem kendisi hem de üniversitemiz için gurur verici bir muvaffakiyettir. Bilimsel çalışmalarıyla bizleri gururlandırdığı için kendisine teşekkür ediyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum."
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına ithafen hazırlanan yapıtın ve yapılan akademik çalışmanın kıymetli bir muvaffakiyete dönüşmüş olmasından duyduğu memnunluğu lisana getiren Doç. Dr. Selçuk Atay ise "Akademik muvaffakiyetler, ferdi gayretin yanı sıra üniversitemizin ve bedelli meslektaşlarımızın dayanağıyla mümkün oluyor. Bu manalı takdir için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Kırışık’a ve Karabük Üniversitesi ailesine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki akademik seyahatimde da bilimsel üretkenliğimi sürdüreceğim." diye konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.