Highway savaş alanına döndü: Fenerbahçeli ve Amedsporlu taraftarlar birbirine girdi – Karabük Haber Postası
Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Highway savaş alanına döndü: Fenerbahçeli ve Amedsporlu taraftarlar birbirine girdi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway AVM’nin otoparkını savaş alanına çevirdi. Jandarma takımları havaya ateş açıp, tarafları zahmetle ayırırken, hengamede 2 kişi yaralandı.
Olay, TEM Otoyolu üzerinde Bolu Highway AVM’nin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarlarıyla Kasımpaşa maçını izlemek için İstanbul’a giden Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway’de karşılaştı. İki kadronun taraftarları ortasında yaşanan gerginlik, hengameye dönüştü. Taraflar birbirlerine bıçak ve taşlarla saldırdı. Adeta savaş alanına dönen ortamda, 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı. İhbar üzerine olay bölgeye jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Jandarma takımları, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde yaralanan 2 Fenerbahçe taraftarı sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eğitim Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında "Eğitim Öğretim Kıymetlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya; merkez ilçe ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,eğitim alanında yürütülen çalışmaların kıymetlendirilmesi ve gelecek periyot maksatlarının belirlenmesi üzerinde durdu. Akbaş, şu sözlere yer verdi:
"Birlik ve beraberlik içerisinde tüm iş ve süreçlerimizi idame ettirmeye devam ettirmeliyiz. Güçlü bir yönetici takımımız bulunmaktadır. Bu takımlarımızla her daim yaptığımız işler bizi muvaffakiyete sevk edecektir. Ortamıza yeni katılan yöneticilerimiz bulunmaktadır. Onlara da yeni misyonlarının güzel olmasını diliyorum. Sizlerle eğitimin her alanına dokunuşlar sağlıyoruz. Bir iş yapıyorsak kesinlikle mevzuat ve yönetmelik çerçevesinde yapmalıyız. Bu anlayışla çalışırsak her taraftan güçlü oluruz. Maarif davamıza daima birlikte sahip çıkmalıyız. Maarif davamıza vermiş olduğunuz dayanaklardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum."
Toplantıda, eğitim öğretim faaliyetlerinin daha aktif bir halde yürütülmesi, yeni projeler ve iş birliği imkanları ele alındı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.