Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 'Aile Yılı" kapsamında aile değerlerini güçlendirecek iş birliklerine imza atıyor.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2025 yılının "Aile Yılı" olarak ilan edilmesi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileriyle bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde, "Aile Yılı"na yönelik yapılabilecek iş birlikleri ve ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk sosyal bilimler festivali Sosyalfest 2025 etkinlikleri çerçevesinde "Aile Yılı" temasına yer vereceklerini belirtti.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2025 yılının 'Aile Yılı' ilan edilmesi, toplumumuzun temel yapı taşı olan aileyi güçlendirmek adına önemli bir fırsat sunuyor. Karabük Üniversitesi olarak bizler de aile değerlerini aşılamak, onları bu konuda bilinçlendirmek ve topluma katkı sağlayacak projeler üretmek için çalışıyoruz. Özellikle Sosyalfest 2025 kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliklerle, 'Aile Yılı' temasına uygun farkındalık ve dayanışma projelerine ev sahipliği yapmayı planlıyoruz."
Karabük Üniversitesinin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapacağı iş birliklerinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Üniversite, "Aile Yılı" kapsamında gençlere yönelik yenilikçi ve anlamlı projelerle topluma katkı sunmayı hedefliyor.