Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Kasım, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyet teşkilatının acı günü

Karabük’te aort damarının yırtılması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Müdürlüğü Haber Merkezi Büro Amirliğinde görevli polis memuru Ömer Gitmez, dün yüksek tansiyon şikayetiyle Safranbolu Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Buradaki ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Gitmez’e anjiyo yapıldı.
Daha sonra Özel Medikar Hastanesi’ne sevk edilen Gitmez’e aort diseksiyonu tanısı konuldu. Acil ameliyata alınan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis memuru için Safranbolu Merkez Camiinde tören düzenlendi. Törene Gitmez’in yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından polis memurunun naaşı Safranbolu Aile Mezarlığında toprağa verildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sobayı tutuşturmak isteyen yaşlı kadın yanarak can verdi

Bartın’ın Çiftlik köyünde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bayan, sobayı tutuşturmak isterken konutu yaktı. Olay sonucu yaşlı bayan da feci halde yanarak öldü.
Edinilen bilgiye göre, Çiftlik köyü Demirciler Mahallesi’ndeki konutta tek başına yaşayan 71 yaşındaki Zeynep Damar, bu sabah başlayan kar yağışının akabinde üşümesi üzerine sobayı tutuşturmak istedi. Sobaya yanıcı ve parlayıcı unsur döktüğü ileri sürülen yaşlı bayan ve mesken birden alev aldı.
Evin penceresine çıkarak canlı diri yandığını söyleyen ve yardım isteyen bayanı köylüler kurtarmak istedi. Etrafı saran alevler nedeniyle kurtarılamayan yaşlı bayan, yanarak öldü.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye takımları tarafından alevler söndürülerek yaşlı bayanın cesedine ulaşıldı.
Yapılan birinci incelemelerin akabinde bayanın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.