Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice’de Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Yenice Yayın: 09.07.2015 13:53
Yazar:
Yenice’de Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat tarafından ilçede bulunan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Yenice Kaymakamlığı bu yılki Ramazan ayında da şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluşarak onlarla birlikte oruç açmanın feyzini yaşadı. Kaymakam Oğuz Cem Murat’ın davetine ilçe merkezinin yanı sıra çevre belde ve köylerden de katılımın yüksek olması dikkat çekerken, Yenice Orman İşletme Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğinde Yenice Cumhuriyet Savcısı İbrahim Ceylan, Hakim Mustafa Köse, Garnizon Komutanı Deniz Dönmez, Emniyet Amiri Nuri Turan, Kaymakamlık personeli ve daire müdürleri iftar yemeğinde konukları yalnız bırakmadılar.
Kaymakam Oğuz Cem Murat; yemek öncesi yaptığı kısa konuşmada; “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında, iftarımızı şehit aileleri ve gazilerimizle açmak istedik. Sağ olsunlar davetimize katılarak oruçlarımızı birlikte açmanın mutluluğunu yaşayacağız, İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
İlçe Müftüsü Ramazan Ökten‘nin yaptığı duanın ardından oruçlar hep birlikte açıldı. Kaymakam Oğuz Cem Murat, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde bu yıl da birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi ve Şehit aileleri ve Gazi yakınları başta olmak üzere toplu iftar yemeğine katılanların masalarını tek tek dolaşarak sohbet etti ve Ramazanlarını kutladı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: