Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
19 Ekim, 2024 00:30
blank
İhlas Haber A.

Zonguldak Valisi, muhtarları makamında ağırladı

Zonguldak Valisi, muhtarları makamında ağırladı
A+ A-

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları makamında ağırladı.
Ziyarete; Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav, Saraycık Köyü Muhtarı Esengül Altun, Kabalaklı Köyü Muhtarı Yakup Avcı, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Köse, Yeni Mahalle Muhtarı Tasin Koca ile İdare ve Denetim Müdürü Halil İbrahim Danacı katıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu; muhtarların, vatandaşlarla devlet arasındaki köprü vazifesi gördüğünü belirterek bu önemli görevdeki katkıları için kendilerine teşekkür etti.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

19 Ekim, 2024 00:37
blank
İhlas Haber A.

Kastamonu’da kar yağışı etkili oluyor: Kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı

A+ A-

Kastamonu’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı kartpostallık görüntüler oluştururken, kar kalınlığı ise 15 santimetreye kadar ulaştı. Kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler ise yolda zor anlar yaşadı.
Kastamonu’da hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı da etkisini gösterdi. Kastamonu’da dün akşam saatlerinden itibaren il genelinde kar yağışı etkisini gösteriyor. Özellikle sabah saatlerinden itibaren Kastamonu’nun yüksek kesimleriyle birlikte Ağlı, Küre, Seydiler, İnebolu, Bozkurt, Çatalzeytin, Devrekani ilçelerinde de kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu ilçeler beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluştururken, hayatı da olumsuz etkiledi. Kar yağışının etkili olduğu yerlerde kar yağışı dron ile havadan görüntülendi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle İnebolu-Kastamonu kara yolu Masruf mevkii ile Kastamonu-Bozkurt-Çatalzeytin kara yolu Yaralıgöz mevkiinde ulaşım güçlükle sağlanıyor. Bazı araç ve tırlar, yolda ilerlemekte güçlük çekerken, bazı sürücüler de araçlarını şarampole kaydırarak kaza yaptı.
Ulaşımda aksamaların yaşanması sonrasında Karayolları 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipleri, kar kürüme araçlarıyla yolda kar temizliği yaptı.
Kar yağışı sonrası aracı kar altında kalan ve Seydiler ilçesinde taksicilik yapan Yılmaz Odabaşı, “Bu yıl kış biraz erken geldi. Allah’ın verdiğine şükredeceğiz. Yapacak bir şeyimiz yok. Bu yıl yaz mevsimi de kurak geçti. Yaz bittikten sonra biraz yağış oldu, şimdi de kar yağıyor ilçemize. Şu anda kar yağışı gayet güzel, güzel yağıyor” dedi.
Aralıklarla etkili olan kar yağışının gece saatlerine kadar sürmesi beklenirken, kar kalınlığının da özellikle yüksek kesimlerde 15 santimetreyi bulduğu öğrenildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455