Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

9 aylık hamile kadın, kocası ve arkadaşlarıyla polisin evinden hırsızlık yaptı

Gündem 01.10.2024 20:15
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Samsun’da doğumuna 10 gün kaldığı öğrenilen hamile kadın, kocası ve arkadaşıyla birlikte aparatla kapısını açtıkları polis memurunun evinden silah ve yaklaşık 200 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memurunun evinden tabancası ve yaklaşık 200 bin liralık ziynet eşyası çalındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları takip ve çalışma sonucu hırsızlık olayını evlerden hırsızlık suçlarından çok sayıda suç kayıtları bulunan ve 9 aylık hamile Sultan K.(19), dini nikahlı eşi Bilal E.Ö. ile yine hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan Raziye Y. (34) ve akrabası Samet K.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Sultan K., Bilal E.Ö. ve Samet K., Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu Samsun’da, Raziye Y. ise Kırıkkale’de yakalanarak gözaltına alındı. Doğumuna 10 gün kaldığı öğrenilen Sultan K. ile Bilal E.Ö., Raziye Y. ve Samet K. polisteki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Raziye Y.’nin 4 aylık bebeği kucağında adliyeye gelmesi dikkat çekti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaycuma’da ’Kırmızı Alarm’ aşırı yağışlara karşı acil toplantı yapıldı

Zonguldak 01.10.2024 20:22
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Çaycuma’da ’Kırmızı Alarm’ aşırı yağışlara karşı acil toplantı yapıldı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında, il genelinde beklenen aşırı yağışlarla yaşanabilecek tehlikelere karşı acil bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, özellikle sel ve su baskınlarına karşı alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

İlgili kurumların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, ilçede yaşanabilecek afet risklerine karşı hazırlıklar gözden geçirildi. Kaymakam Kaya, yaşanabilecek felaketlerin önlenebilmesi için tüm kurumların iş birliği içinde hareket etmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşların güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması amacıyla acil eylem planlarının oluşturulmasının önemine dikkat çekildi.

Toplantıda, aşırı yağışların yol açabileceği su baskınları ve sel risklerine karşı erken uyarı sistemlerinin devreye alınması ve ilgili birimlerin koordinasyon içinde hareket etmesi kararlaştırıldı. Kaymakam Kaya, tüm kurumların hazırlıklarını hızla tamamlamalarını ve bir afet durumunda koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesini istedi.

Toplantıda söz alan temsilciler, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların bilgilendirilmesi gerektiğini ve riskli bölgelerde önceden tedbir alınmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Acil eylem planlarının yanı sıra, kriz anında devreye girecek lojistik destek ve kurtarma ekiplerinin hazır olması gerektiği de gündeme

Toplantının ardından alınan kararlar doğrultusunda, ilgili kurumlar hızla harekete geçecek ve felaketlere karşı alınacak önlemler en kısa sürede hayata geçirilecek. Kaymakam Kaya, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, kötü hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Melis Eczanesi
Melis Eczanesi
Adres

Barış Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bostanbükü Bulvarı Boğaziçi Konutları E Blok No:14E/1 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-3388

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737