Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Otoyolda 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gündem Yayın: 29.09.2024 20:15
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde 2 otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde Dörtdivan ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Z.K. yönetimindeki 34 AGL 334 plakalı otomobil, Yeniçağa mevkisinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 KMZ 661 plakalı otomobille çarpıştı. İki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. 3 yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Fatih Serkan Albayrak: “Hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ama olmadı”

Spor Yayın: 30.09.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor karşısında dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor’u iyi analiz ettiklerini belirterek, “Bu müsabakaya gelirken, Trabzonspor’un eksiklerini ve artılarını biliyorduk. İç sahada ne kadar etkili olacaklarını, sonuca gitmeye çalışan bir takım olduklarını biliyorduk. Analizlerimiz sonucu 3. bölgeden geri dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını görmüştük. Baktığınızda geri dönüşlerde en fazla pozisyon veren takımlardan biri ama şimdiye kadar 3 gol yemiş olmaları iyi bir kaleciye sahip olmalarından dolayı. Biz savunma ağırlıklı orta saha ile başladık. Dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ancak olmadı. Erken gol yedik ve planı değiştirdik. İkinci yarıda bir çok pozisyona girdik, değerlendirebildiklerimiz oldu. Penaltıyı gole çevirmiş olsaydık puan almamız için daha vaktimiz olacaktı. İstediğimiz sonucu alamadık. Trabzonspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455