Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

100 kilo istavrit ve 14 kilo lüfere el konuldu

Gündem Yayın: 22.09.2024 12:22
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
100 kilo istavrit ve 14 kilo lüfere el konuldu

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Sahil Güvenlik ile Akçakoca İlçe Tarım Müdürlü ekipleri tarafından yapılan denetimde yasal boyutta olmayan yaklaşık 1,5 ton balığa el konuldu.

Düzce Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Akçakoca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen su ürünleri denetimleri dahilinde, avcılık faaliyetinde bulunan balıkçı teknelerinde yasal boy limitlerinin altında avlanıldığı tespit edilen 100 koli istavrit ve 14 koli lüfer balığına el konuldu. El konulan yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki balıklar, değerlendirilmek üzere ilgili kurumlara teslim edildi.

Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan uyarıda, “Sürdürülebilir balıkçılık faaliyetlerinin devamı ve deniz ekosisteminin korunması adına tüm paydaşlarımızın yasal kurallara uyması büyük önem arz etmektedir. Yasal avcılık boyutlarına ve diğer ilgili mevzuatlara riayet edilmesi, denizlerimizin geleceği için kritik bir rol oynamaktadır” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaldıkları paralar pamuk dolu yastıktan çıkan pişkin hırsız gazeteciye böyle cevap verdi: ‘Belki seni de soyarız’

Gündem Yayın: 22.09.2024 12:30
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Çaldıkları paralar pamuk dolu yastıktan çıkan pişkin hırsız gazeteciye böyle cevap verdi: ‘Belki seni de soyarız’

Amasya’da bir evden 36 bin TL’den fazla para çalıp kayıplara karışan hırsızlık çetesinin peşine düşen polis çalıntı paraları Samsun’da durdukları aracın içindeki pamuk dolu yastığın içinde buldu. Aynı aileden 4 hırsızlık şüphelisi kıskıvrak yakalandı. İçlerinden biri gazetecinin “Neden hırsızlık yaptınız?” sorusuna “Belki seni de soyarız” şeklinde pişkince cevap verdi.

Eve geldiğinde şok yaşadı, polise başvurdu

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde bulunan Mehmet Paşa Mahallesinde yaşayan S.G’ye ait eve önceki gün hırsız girdi. Hırsızlar evde buldukları bir miktar parayı alarak kaçtı. Eve geldiğinde şok yaşayan ev sahibinin ihbarı üzerine Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Yakalanmamak için kıyafet değiştiriyorlar

Fiziki ve teknik takipte il dışından gelerek birbirleriyle koordineli hareket eden 2’si kadın 4 şahsı tespit etti. Aynı kişilerin farklı ticari taksilerle yolculuk yaparak birçok ilde hırsızlık yaptıktan sonra yakalanmamak için kıyafet değiştiren firari şüphelileri oldukları da belirlendi.

Paralar pamuk dolu yastıkta bulundu

Emine Yılmaz (24), Ceren Çelik (21), Tecir Yılmaz (26) ve Yalçın Çelik (33), komşu il Samsun’un Çarşamba ilçesinde durdurulan otomobilin içinde yakalanıp gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada pamuk dolu yastığın içine gizlenmiş çaldıkları 36 bin 250 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan hırsızlık çetesi daha sonra Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirilerek sorgularının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pişkin hırsızdan gazeteciye: ‘Belki seni de soyarız’

Hırsızlardan biri çıkışta kendilerini görüntüleyen gazetecilerden birinin “Neden hırsızlık yaptınız?” sorusuna “Sana ne? Sana mı soracağız. Belki seni de soyarız” cevabını verdi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455