Ramazan Öztürk tarafından
11 Ağustos, 2024 15:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz’dan  Şehit Kalaz’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Mustafa Yavuz, Şırnak ili Cudi Dağı bölgesinde görevi sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle şehadet mertebesine erişen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammed Kalaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit  Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz’ın Safranbolu ilçesi Atatürk Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, şehidin yakınlarına Allah’tan sabır dileyip,  başsağlığı temennisinde bulundu. Şehidin  babası İbrahim Kalaz, annesi Bahriye Kalaz ve kardeşleri Emine Akdere ile Salih Kalaz'la bir süre sohbet edip acılarını paylaştıklarını ifade eden Vali Mustafa Yavuz, “Vatanın ve Milletin birliği, beraberliği, huzur ve güvenliği için görev yaparken şehit olan Şehidimizin değerli ailesi bize emanettir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi. Vali Mustafa Yavuz’a ziyaretinde; Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç eşlik etti. Taziye ziyareti, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından son buldu.  
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sobayı tutuşturmak isteyen yaşlı kadın yanarak can verdi

Bartın’ın Çiftlik köyünde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bayan, sobayı tutuşturmak isterken konutu yaktı. Olay sonucu yaşlı bayan da feci halde yanarak öldü.
Edinilen bilgiye göre, Çiftlik köyü Demirciler Mahallesi’ndeki konutta tek başına yaşayan 71 yaşındaki Zeynep Damar, bu sabah başlayan kar yağışının akabinde üşümesi üzerine sobayı tutuşturmak istedi. Sobaya yanıcı ve parlayıcı unsur döktüğü ileri sürülen yaşlı bayan ve mesken birden alev aldı.
Evin penceresine çıkarak canlı diri yandığını söyleyen ve yardım isteyen bayanı köylüler kurtarmak istedi. Etrafı saran alevler nedeniyle kurtarılamayan yaşlı bayan, yanarak öldü.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye takımları tarafından alevler söndürülerek yaşlı bayanın cesedine ulaşıldı.
Yapılan birinci incelemelerin akabinde bayanın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.