Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Son Dakika

KBÜ’de SAĞLIKFEST’in yarışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Manşet Yayın: 01.08.2024 14:59
A+ A-
KBÜ’de SAĞLIKFEST’in yarışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı

 Milli Sağlık Bilimleri Hamlesi SAĞLIKFEST’in birinci adımını oluşturan Sağlık Modeli Tasarım Yarışmaları ile ilgili Türkiye geneli elektronik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye’nin ilk Sağlık Bilimleri Festivali birinci adımını oluşturan Sağlık Modeli Tasarım Yarışmaları ile ilgili elektronik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Microsoft Teams oturumu üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Türkiye geneli lise ve üniversite öğrencileri, öğretmenler ve akademisyenler katıldı.

Toplantıda sunum yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, SAĞLIKFEST çerçevesind düzenlenecek yarışmalar ve alan etkinlikleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

SAĞLIKFEST’in 4 farklı kategori altında 8 farklı temada şekillenen Sağlık Modeli Tasarım Yarışmalarına başvuruların elektronik başvuru sistemi üzerinden alındığını belirten Solmaz, son başvuru tarihinin 15 Ekim 2024 olduğunu hatırlattı.

Solmaz, yarışmalara başvuruların tek başına olabileceği gibi takım halinde de yapılabileceğini dile getirerek şunları söyledi:
“Milli Sağlık Bilimleri Hamlesi teması altında şekillenen model tasarım yarışmalarının içeriği insanın sağlıklı yaşamı sonucu şekillenen sağlıklı toplum ilişkisi etrafında şekillenir. Bu doğrultuda sağlık alanının farklı kategorilerinde yeni yaklaşımlar geliştiren veya mevcut yapıyı geliştiren yenilikçi model tasarımlarının ortaya konulabilmesi sağlık model yarışmalarının kapsam ve sınırı çizer.” Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Yayın: 26.09.2024 14:43
A+ A-
Eskipazar OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Mustafa Yavuz Başkanlığı’nda toplandı. Karabük Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Eskipazar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve  OSB Müdürü Emin Demir katıldı.

Toplantıda, Eskipazar OSB’de devam eden çalışmalar gözden geçirilirken, gündemdeki konular ele alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda çeşitli kararlar alındı. Eskipazar OSB’nin gelişim süreci ve bölgeye yatırımcı çekmek amacıyla yapılan planlar üzerine görüşmelerin yapıldığı toplantı, bölgenin gelecekteki ekonomik büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Vali Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, OSB’nin Karabük ve Eskipazar için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, sanayinin bölgeye getireceği ekonomik canlılığa vurgu yaptı. Ayrıca, altyapı ve yatırımcı talepleri konusunda yapılan çalışmaların hızla ilerlediğini ifade etti.

Toplantı, katılımcıların ortak hedefleri doğrultusunda alınan kararlarla sona erdi. (Karabük Valiliği Bülteni)

 

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455