Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tokat’ta husumetliler arasında kavga: 1 yaralı

Gündem Yayın: 16.06.2024 04:45
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta husumetliler arasında kavga: 1 yaralı

Tokat’ta aralarında husumet bulunan iki grup sanayi sitesinde karşılaştı. Silah ve pompalı tüfeğin kullanıldığı çatışmada 1 kişi yaralandı.

Olay gece 01:00 sıralarında sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan iki grup sanayi sitesinde karşılaştı. Metehan E. içerisinde husumetlileri bulunan 60 AEL 173 plakalı otomobile tabanca ile ateş etti. Araçta bulunan Fatih G, Hüseyin K, Berkant K ve Turan Ü. tüfekle karşılık vermek istedi. Olay yerinde devriye atan bekçiler çatışmaya müdahale ederek faciayı önledi. Otomobile ateş açtığı düşünülen şüpheli Metehan E. olay yerinden kaçtı. Araçta bulunan Hüseyin K. silahtan çıkan merminin başını sıyırması ile hafif şekilde yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ve polis ekipleri alanda boş kovan ve silah aradı. Olayda kullanıldığı düşünülen tüfek bir iş yerinin önünde bulundu. Meydana gelen olay sonrası 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltların devam edeceği öğrenildi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rektör Özölçer, Uluslararası Akademisyen heyetini kabul etti

Zonguldak Yayın: 28.06.2024 00:30
İhlas Haber Ajansı
Rektör Özölçer, Uluslararası Akademisyen heyetini kabul etti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Almanya Georg Agricola Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr.Frank Otto, Kosova Isa Boletini Mitrovica Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Muhamedin Hatemi, Dr. Gzim Ibishi ve Romanya George Emil Palade Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Dana Rus’u makamında kabul etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini Erasmus+ ders verme hareketliliği ve ikili işbirliği anlaşmaları kapsamında akademik temaslarda bulunmak üzere ziyaret eden Almanya Georg Agricola Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr.Frank Otto, Kosova Isa Boletini Mitrovica Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Muhamedin Hatemi, Dr. Gzim Ibishi ve Romanya George Emil Palade Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Dana Rus, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında görüştü.

Görüşmede Almanya Georg Agricola ve Kosova Isa Boletini Mitrovica üniversiteleri ile BEUN Maden Mühendisliği bölümü arasında yapılan işbirliği ve Erasmus+ anlaşmaları kapsamında faaliyetlerin kapsamının genişletilmesi,

ortak proje ve yayınların artırılması konuları görüşüldü. Bununla birlikte Romanya George Emil Palade Üniversitesi ile başta İngiliz Dili ve Edebiyatı olmak üzere ortak bölümler ile Erasmus+ kapsamında özellikle gelen yönlü öğrenci hareketliliklerinin artırılması, ortak çalışma ve araştırma projelerinin teşvik edilmesi konuları ele alındı. Ziyarette konuk öğretim üyelerine İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Maden Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Melih Geniş ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Biçer eşlik etti. BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, konuk akademisyenleri Üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve uluslararasılaşma alanında yeni adımların atılması ve ortak faaliyetlerin artırılmasını temenni etti.