Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te Kiraz Toplarken Ağaçtan Düşen Yaşlı Adam Yaralandı

Manşet Yayın: 08.06.2024 13:39 |Güncelleme:10.06.2024 16:52
Karabük’te Kiraz Toplarken Ağaçtan Düşen Yaşlı Adam Yaralandı

Karabük’te, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yaşayan Yusuf K. (61), kiraz toplamak için çıktığı ağacın dalının kırılması sonucu 3 metre yükseklikten yere düştü.

Olay, Yusuf K.’nın evinin bahçesinde meydana geldi. Kiraz toplamak için ağaca çıkan Yusuf K., bastığı dalın kırılmasıyla dengesini kaybederek yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yaptı. Yusuf K., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, Yusuf K.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Anadolu’nun ilk mitingi Niksar’da yeniden canlandı

Dünya Yayın: 28.06.2024 04:45
İhlas Haber Ajansı

Redd-i İlhak Cemiyeti tarafından 20 Haziran 1919 tarihinde Tokat’ın Niksar ilçesinde yapılan İzmir’in işgalini telin mitinginin 105. yılı münasebetiyle program düzenlendi. Programda İzmir’in işgali bir kez daha telin edildi.

Niksar Kaymakamlığı ve Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen program Keşfi Meydanı Danişmend Gazi müzesi önünde mehteran gösterisiyle başladı. Daha sonra, protokolün de katılımıyla Belediye önüne kadar mehteran eşliğinde yürüyüş düzenlendi. Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Mahmut Hasgül’ün sunuculuğunu yaptığı programda konuşan Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, “Burada bulunmak hepimiz için bir şeref. 105 yıl önce, ecdadımızın, cemiyetimizin ve üyelerinin, şu anda aramızda bulunan torunları ve akrabaları burada idi ve biz de bugün buradayız. Bu şerefi yaşadık. Ve şunu unutmamalıyız ki, yüz beş yıl önce bizi burada toplayan 12 bin kişiyi burada toplayan vatan bilinci ve millet olma bilincinin en önemli unsuru, vatanımızla, milletimize zarar veren her duruma karşı tepki göstermeyi amaçlayan telin mitingidir. Bunun için yine buradayız. İnşallah gelecek yıllarda da başkanımızın söylediği gibi bu bilinci sürdürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Bünyamin Çelik tarafından “İşgal için çekilen telgraf metninin okunması” Tel’in Mitingi ve Redd- i İlhak Cemiyeti üyelerinin fotoğrafları sergisi ile program sona erdi.

Paylaş: