Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Yayın: 24.04.2024 12:13
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karabük’te uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 1 şüpheli yakalandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karabük Merkez Üniversite Mahallesinde  1 şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 1,8 gram  Metamfetamin,  3,2  gram  sentetik kannabinoid  Bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde,  4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve  1 adet zoraki 925 markta tabanca, tabancaya ait boş şarjör ile  36 adet fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edild. Öte yandan  Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği bildirildi. (Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından yapılan iki ayrı operasyonda bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde M.K. ve İ.B. isimli şahıslardan 840 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Narkotik ekiplerince İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde de H.Ç., Y.E.G. ve E.T. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada da 926 adet sentetik ecza elde edildi. 3 şahıs gözaltına alındı.

Paylaş: