Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da 23 Nisan’a Özel Oyun Köyü Kurulacak

Manşet Yayın: 22.04.2024 13:49
Safranbolu’da 23 Nisan’a Özel Oyun Köyü Kurulacak

Safranbolu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için Oyun Köyü kurulacak.

Leyla Dizdar Kültür Merkezinde kurulacak oyun köyünde çocuklar  gönüllerince eğlenecek. Oyun Köyü, saat 14.00 ile 19.00 arası açık olacak.

Belediye Başkanı Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımız için Oyun Köyü kuruyoruz. İnteraktif oyunlar, olimpik parkur, langırt, dev kaydırak, zıp-zıp, tren ve ikramlarla Leyla Dizdar Kültür Merkezimizi bayram alanına dönüştürüyoruz. Unutulmayacak bir 23 Nisan için tüm çocuklarımızı oyun köyümüze bekliyoruz” dedi. (Ramazan Öztürk)

safranbolu oyun koyu jpg

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından yapılan iki ayrı operasyonda bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde M.K. ve İ.B. isimli şahıslardan 840 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Narkotik ekiplerince İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde de H.Ç., Y.E.G. ve E.T. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada da 926 adet sentetik ecza elde edildi. 3 şahıs gözaltına alındı.

Paylaş: