Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Sadece yaya ve bisikletlerin girdiği caddede sıkı denetim

Bolu Yayın: 18.04.2024 08:12
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da yaya ve bisiklet harici girilmesi yasak olan İzzet Baysal Caddesi’nde polis ekipleri, kurallara uymayan onlarca motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücüsüne göz açtırmadı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İzzet Baysal Caddesi’nin 3 farklı noktasında şok uygulama yaptı. Yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi’ne giren motosiklet sürücülere 690 lira para cezası kesildi. Cadde üzerinde kurallara uyan motosiklet sürücüleri ise motosikletlerini stop ederek ellerinde taşıdı. Ekiplerin ilerleyen günlerde de kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı öğrenildi.

Ekiplerin uygulamasına takılan elektrikli motosiklet sürücüsü Mehmet Aygün, “Kararı doğru buluyorum. Motosikletler girmemeli. Yayalar için tehlikeli. Çarpma riski var. Normalde bisiklet yolu burası” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans

Zonguldak Yayın: 22.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı
Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans

Devrek ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından öğrencilere yönelik konferans programı düzenlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Kampüsünde İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından uyuşturucuyla bağımlılık, siber güvenlik, kadına şiddet gibi konular hakkında öğrencilere eğitici bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen eğitimde Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personeli Jandarma Astsubay Saitcan Atasoy tarafından siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık konularında, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği Personeli Jandarma Astsubay Tuğçe Üge tarafından aile içişi şiddetle mücadele, 6284 sayılı kanun, KADES uygulaması ve kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Jandarma Astsubay Serhat Sevim tarafından ise kaçakçılık, organize suçlar ve bağımlılıkla mücadele konuların da sunum gerçekleştirildi.

Sunumların tamamlanmasının ardından Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile Devrek MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Kanat tarafından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı personellerine teşekkür belgesi takdiminde bulundular.

Düzenlenen programa, İlçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.