Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Spor muhabirinin saha kenarında üşüyen top toplayıcıya montunu vermesi beğeni topladı

Gaziosmanpaşa Stadyumu’ndaki bir karşılaşmada yerel gazetede spor muhabiri olarak görev yapan Mustafa Işık’ın, saha kenarında üşüyen top toplayıcıya montunu vermesi büyük beğeni topladı.
Tokat Belediye Plevnespor ile Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş arasında oynanan müsabaka, sadece sahadaki futbol değil, insanlık örneğiyle de anıldı. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada, soğuk hava nedeniyle top toplayıcılar zor anlar yaşadı. Ancak Tokat’taki yerel gazetede spor muhabiri olarak görev yapan Mustafa Işık’ın duyarlı davranışı, tribünlerden büyük bir alkış aldı. Işık, maç esnasında üşüdüğünü fark ettiği bir top toplayıcıya kendi montunu verdi. Bu olay, bir taraftar tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşılınca geniş yankı uyandırdı.
Gazeteci Mustafa Işık, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada, "Üzerimizdeki montu genç kardeşimize vererek daha fazla üşümemesini sağladık. Bu anlamlı davranışımız tribünden takip eden vatandaşlar tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşılınca güzel tepkiler aldık. Bizim için unutulmaz bir maç oldu" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şarampole devrilen cipin sürücüsü ölümden ağaç sayesinde kurtuldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde kar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, aracıyla şarampole devrildi. Takıldığı ağaç sebebiyle şarampole yuvarlanmaktan kurtulan şoför, korna çalarak yardım istedi. Bölgeye gelen gruplar tarafından kurtarılan şoför yara almadan kurtuldu.
Kaza, Mudurnu Taşkesti Karayolu Kavakaltı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Yunus isimli şoför, 26 EP 003 plakalı cipiyle seyir halindeyken, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Devrildiği yerde bulunan ağaç, aracın yuvarlanmasını engelledi. Araçta mahsur kalan vatandaş, korna çalarak etraftan yardım istedi. Korna sesini duyan bir şoför durumu fark ederek 112 Acil Davet Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen gruplar, aracın yuvarlanmaması için halatla bağladıktan sonra sürücüyü araçtan çıkardı. Şoför talih yapıtı yara almadı.
Sürücü, ağaç sayesinde kurtulduğunu belirtti. Araç bulunduğu yerden vinç yardımıyla çıkarılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.