Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Özkan Çetinkaya’ya Şirinevler’de Büyük İlgi

Manşet Yayın: 25.03.2024 13:23
Özkan Çetinkaya’ya Şirinevler’de Büyük İlgi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala seçim sürecini hızlı bir tempoda yürüten AK Parti, Şirinevler’de gerçekleştirdiği yürüyüş ile adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, mahalle gezilerini Şirinevler Mahallesi’nde sürdürdü.
Vatandaşlardan büyük ilgi gören Çetinkaya, daha sonra Onur Park’ta iftar programına katıldı. Programda konuşan Çetinkaya, projelerle Karabük’ü eski görünümünden kurtararak cazibe haline getireceklerini söyledi.
1 Nisan itibariyle Karabük’te depreme dayanıklı konutların yapımına başlayacaklarını belirten Çetinkaya, “Biz yeni Karabük için heyecan içerisindeyiz. Tek arzumuz çalışmak, daha iyi yaşanabilir Karabük’ ü tesis etmek. Bu projeler için bakanlarımız ve cumhurbaşkanımız ile omuz omuza vererek bunları faaliyete geçireceğiz” dedi.
Programa AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. (Yusuf Korkmaz)

Ozkan Cetinkayaya Sirinevlerde Buyuk Ilgi2 jpg Ozkan Cetinkayaya Sirinevlerde Buyuk Ilgi jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir yıl aradan sonra görüntülendi

Gündem Yayın: 15.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Bir yıl aradan sonra görüntülendi

Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve her yıl foto kapanlara yakalanan su samuru bir yıl aranın ardından Bartın’da yeniden görüntülendi. Su samuru, Bartın’da 9 yıl aranın ardından yeniden cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Bartın’ın Irmağı’nın Çağlayan Piknik Alanı yakınlarında yürüyüş yapan Gürkan İşçan, ırmakta su samuru olduğunu fark etti. Su samurunun ırmakta balık avladığını fark eden İşçan, su samurunun avladığı balığı yediği anları saniye saniye kayır altına aldı. Bir süre daha avlanan su samuru, daha sonra ise ırmağın denize döküldüğü kısma doğru hareket ederek gözden kayboldu. Su samurunu görüntüleyen İşcan, ’’Su samuru önce ırmakta avlandı, sonra da avladığı balığı yedi. Bir süre sonra gözden kayboldu’’ dedi.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru 2015 yılında ilk kez cep telefonu ile bölgede görüntülenirken, sonraki 8 yılda her yıl bölgeye kurulan foto kapanlara yansımıştı. Su samuru, Bartın’da 9 yıl aradan sonra yeniden cep telefonu ile görüntülenmiş oldu.

Paylaş: