Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi’nden Mahallelerde Ramazan İkramı

Manşet Yayın: 13.03.2024 11:10
Safranbolu Belediyesi’nden Mahallelerde Ramazan İkramı

Safranbolu Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmek ve dayanışmayı artırmak amacıyla Emek Mahallesi’nde ve Kirkille Mahallesi’nde özel bir ikram gerçekleştirdi. Belediye, mahalle sakinlerine teravih namazı sonrasında sıcak lokma ve çay ikramında bulundu.

Mahallelerde gerçekleştirilen etkinlikle, mahalle sakinlerinin bir araya gelerek hoş vakit geçirmesine olanak sağlandı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ramazan ayının bereketini ve paylaşma kültürünü yaşatmak adına benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Mahalle sakinleri, yapılan bu jestten dolayı Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye ve Safranbolu Belediyesi personellerine teşekkürlerini iletti. Ramazan boyunca düzenlenecek etkinliklerle birlikte birlik ve beraberlik duygularının daha da güçleneceği ifade edildi. (Yusuf Korkmaz)

Safranbolu Belediyesinden Mahallelerde Ramazan Ikrami1 jpg Safranbolu Belediyesinden Mahallelerde Ramazan Ikrami2 jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Hatipoğlu, patlamada yaralanan jandarma personelini ziyaret etti

Gündem Yayın: 20.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan 5’i jandarma olmak üzere 7 kişinin tedavileri devam ediyor. Vali Numan Hatipoğlu, yaralıları hastanede ziyaret etti.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa ilçesi Hürmüzlü Mahallesi’ndeki bağ evindeki patlamada yaralanan 5’i jandarma personeli olan 7 kişiyi hastanede ziyaret etti. Hatipoğlu, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Paylaş: