Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çevre Bakanı Özhaseki, Karabük’e Geliyor

Manşet Yayın: 12.03.2024 15:04
Çevre Bakanı Özhaseki, Karabük’e Geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e gelecek.

13 Mart Çarşamba günü Karabük’e gelecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, saat 15.00’de Karabük Valiliğini ziyaret edecek. Valilik ziyaretinin ardından Millet Bahçesi Proje alanında incelemelerde bulunacak olan Bakan Özhaseki, İlk Evim İlk İşyerim Projesi kapsamında Kartaltepe mahallesinde yapımı devam eden konut alanında incelemelerde bulunacak. Kemal Güneş caddesinde esnaf ziyareti yapacak olan Bakan Özhaseki AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Soğuksu Mahallesinde iftar programına katılacak. (Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Gündem Yayın: 19.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.

Merzifonspor ile Suluova Sebatspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçının son anlarında saha karıştı. Suluova Sebatspor maçın uzatma dakikalarında peş peşe 2 gol bularak galip geldi.

İlk gol sonrası sevinen futbolcuların üstüne tribünden pet şişeler atıldı. Öfkelenen bir taraftarın tribünden sahaya çöp kovası da fırlattığı görüldü. İkinci golün ardından maçın bitiminde de iki takımın futbolcuları arasında yaşanan tekmeli, yumruklu kavgalar yine kameralarca kaydedildi. Stadyum görevlileri, teknik heyetler ve polis olayları sakinleştirmeye çalıştı.

Paylaş: