Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yayaya çarpan sürücü serbest bırakıldı

Karabük Yayın: 29.02.2024 13:40
İhlas Haber Ajansı
Yayaya çarpan sürücü serbest bırakıldı

Karabük‘te yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden yaşlı adama çarpan sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak Caddesi’nde meydana gelen kazada, Elif M. idaresindeki 78 DC 003 plakalı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçen İshak Öztürk’e (83) çarptı. Kazada ağır yaralanan Öztürk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza sonrası gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen sürücü Elif M., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Elektrik Trafosunu Çöplüğe Çevirdiler

Manşet Yayın: 17.05.2024 16:01
Elektrik Trafosunu Çöplüğe Çevirdiler

Hürriyet Caddesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası ve  Mako Çarşısı yanında bulunan elektrik trafosunun etrafını kaparak çöplüğe çevirdiler. Buraya atılan karton ve diğer yanıcı materyaller tehlike saçarken,  yetkililerin hiç bir önlem almaması tepkilere neden oluyor.

Bu alanda daha önce de yangın çıktığı belirtilirken, trafonun zarar görmesi nedeniyle  caddeye bir süre elektrik verilemediği ifade edildi. Yangının ardından  yapılan incelemelerde trafonun etrafına karton ve kağıt gibi yanıcı çöplerin atıldığı, yoldan geçenlerin de sigara izmariti atmak suretiyle yangının meydana geldiği ifade edilmişti. Ancak gelinen süreçte bu alanda halen daha önlem alınmadığı gözlenirken, yetkililerin duyarsızlığı ve sorumsuzluğu tepki çekiyor.  Cadde üzerindeki esnaflar alanda bulunan trafonun kaldırılmasını ya da etrafının açılarak çöp atılmasını engellenmesini  istiyor.