Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kağıt gibi ezilen otomobilden ağır yaralı çıkarılmıştı: Acı haber geldi

Bolu’da trafik ışıklarında Erpiliç firmasına kamyonun çarparak kağıt gibi ezdiği otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan Nurhan Kök, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza, Organize Sanayi Kavşağı’nda bulunan trafik ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden Emre G. idaresindeki 14 AS 874 plakalı Toyota Corolla marka otomobil kırmızı ışıkta durdu. Aynı istikamette giden Necmi Ö. yönetimindeki 14 ER 234 plakalı Erpiliç firmasına ait kamyon, ışıkta duran otomobile süratli şekilde çarptı. Kamyonun çarptığı otomobil, yaklaşık 400 metre savrularak yol kenarına gitti. Otomobilde bulunan sürücü Emre G., Nurhan Kök ve Nurcan G. yaralandı. Çevredeki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçta sıkışan Nurhan Kök, bulunduğu yerden ağır yaralı olarak çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ambulanslara bindirilen yaralılar şehirdeki hastanelere sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nurhan Kök, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de tamir için getirilen cep telefonu bomba gibi patladı

Artvin’in Borçka ilçesinde bir telefon tamircisine bırakılan cep telefonu bomba üzere patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Borçka ilçesinde faaliyet gösteren bir cep telefonu tamircisinde meydana geldi. Arızalı olduğu gerekçesiyle müşterisi tarafından getirilen cep telefonunu tamir etmek üzere çalışma masasına bırakan işletme sahibi Sinan Arslan, telefon apansız patlamasıyla neye uğradığına şaşırdı. Arslan ve çalışanlar, birinci şoku atlattıktan sonra yanan telefonu kendi imkânlarıyla söndürmeyi başardı.
Patlama sonrası açıklama yapan işletme sahibi Sinan Arslan, "Telefonu tamir için getirdiler. Şarja taktık, birazdan açıp bakacaktım. Bir anda patlama oldu. Söndürmeyi başardık lakin çok korktuk. Sonradan incelediğimizde bataryanın orjinal olmadığını fark ettik. Bu cins bataryalar önemli tehlikeye yol açabiliyor" dedi.
Arslan, bu cins olayların sık yaşandığını belirterek vatandaşlara "Piyasada çok sayıda yepyeni olmayan, batarya var. Bunlar hem ısınmaya hem de patlamaya yol açabiliyor. Bilhassa gece boyunca şarjda bırakmak çok riskli. Her vakit orjinal modül kullanılmalı" ikazında bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.