Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karabük Yayın: 23.01.2024 12:41
Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çocuk Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Mustafa Yavuz,  koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi ve çocuklar için yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Çocuk Koordinasyon Kurul toplantısının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Toplantıda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl genelinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birer sunum yapıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların ve uygulamaların değerlendirilmesinin yapıldığı ve korunmaya muhtaç çocuklar için alınan destekleyici tedbirlerin görüşüldüğü toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi. (Yusuf Korkmaz)

 

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.