Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Shota Arveladze: “Samsunspor maçında kötüydük”

SAMSUN (İHA) – Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Samsunspor maçında kötü oynayarak kaybettiklerini söyledi.
Samsunspor’a deplasmanda 1-0 kaybeden Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Shota Arveladze, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Arveladze, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

“Kötüydük ve kaybettik”
Üzücü bir mağlubiyet aldıklarının altını çizen Shota Arveladze, “İyi maç olmadı. Daha fazlasını bekliyorduk. Maalesef rakip bizi zorlamadı. Biz beceremedik. Çok kolay topları rakibe verdik. Karambol gibi bir maç oldu. Ne onlar maçı kontrol edebildi ne de biz kontrol ettik. 2 taraf da çok top kaybetti. Onlar güzel bir gol attılar biz ise kötü olduğumuz için gol atamadık” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akaryakıt istasyonunda attığı drift pahalıya patladı

Karabük’te bir akaryakıt istasyonu içerisinde drift atarak trafiği tehlikeye düşüren arabanın şoförüne 46 bin 392 lira para cezası kesildi.
Olay, 23 Mart 2025 tarihinde Karabük - Eskipazar kara yolu güzergahında faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonu içerisinde drift atarak hem kendi güvenliğini hem de başka vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan şoför, güvenlik kameralarına yansıdı
İl Emniyet Müdürlüğü gruplarının çalışmaları sonucu aracın plakası tespit edildi. Plaka üzerinden yapılan süreç sonucunda, Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-D hususu çerçevesinde şoföre 46 bin 392 TL idari para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.