Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yazar Salih Uyan üniversite öğrencileri ile buluştu

Kastamonu Yayın: 08.01.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Yazar Salih Uyan üniversite öğrencileri ile buluştu

Kastamonu’da üniversite öğrencileri ile buluşan Eğitimci Yazar Salih Uyan, “Başarı için kararlı olmak ve çok çalışmak, kibirden uzak güzel ahlak sahibi olmak gerekir” dedi.

Eğitimci, Yazar Salih Uyan, İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdun’da düzenlenen konferansta üniversite öğrencileri ile buluştu. Konferansta konuşan Uyan öğrencilere önemli tavsiyeler verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Uyan, sosyal medyanın zararlarından uzak kalarak konferansa ilgi gösterdikleri için öğrencilere teşekkür etti.

Çoktan seçmeli hayat için ruh diyetinin gerekli olduğunu belirten Salih Uyan, “Bu hayat insanları yoruyor; Duygular arası geçiş çok hızlı. Üzülmeyi, sevinmeyi bilmiyoruz. Anı yaşayalım derken geçmişi unutuyor. Geleceği düşünmüyoruz. Beyinler tembelleşiyor. İşimize odaklanamıyoruz” dedi.

Çocuk ve gençlerin ruh sağlığı üzerinde çalışmalar yaptığını ifade eden Salih Uyan, “Başarılı ve mutlu olmanın yollarını örneklerle anlatarak, “Başarı için kararlı olmak ve çok çalışmak, kibirden uzak güzel ahlak sahibi olmak gerekir.Mutluluk varlıklı olmakla değil. Kendisine, ailesine, topluma karşı iyi niyetli, sevgi dolu olmakla mümkün olur” diye konuştu.

Uyan, konferansın ardından öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Öte yandan, Uyan, Kastamonu’a Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam – Hatip Lisesi öğrencileri ve Kuzeykent Gençlik Merkezinde düzenlenen konferansta da çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 yıl önce kaybolan kadının oğlundan sonra gelini de tutuklandı

Gündem Yayın: 21.09.2024 00:37
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
18 yıl önce kaybolan kadının oğlundan sonra gelini de tutuklandı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadının tutuklanan oğlunun ardından, gözaltına alınan gelini de tutuklandı.

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde Gümürtler köyünde yaşayan ve 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu’nun dosyası, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına aile üyelerinin başvurusuyla tekrar açıldı. Programa katılan Musaoğlu’nun kızları, annelerinin kaybolmasıyla ilgili kardeşleri Aydın Musaoğlu’ndan şüphelendiklerini söyledi. Azdavay Cumhuriyet Savcılığı tarafından, programdaki ifadelerin ihbar kabul edilmesinin ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Aydın Musaoğlu, tutuklandı.

Ayrıca Hatice Musaoğlu’nun gelini Nevin Musaoğlu’da, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Nevin Musaoğlu, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455