Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bakan Yumaklı Kastamonu’da

Kastamonu Yayın: 05.01.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı
Bakan Yumaklı Kastamonu’da

Bir dizi programa katılmak için Kastamonu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’yı ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi programa katılmak için Kastamonu’yu ziyaret etti. Bakan Yumaklı ilk olarak Kastamonu Valiliği’ni ziyaret etti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ile kent protokolü tarafından karşılanan Bakan Yumaklı’ya yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yumaklı, Vali Dallı’dan Kastamonu’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kavga eden şahıs yola savrulunca araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu

Gündem Yayın: 20.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da kavga eden şahıslardan biri yola savrulunca, hareket eden araçların altında ezilmekten sürücülerin yaptığı ani frenle kurtuldu.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Kalabalık bir grup arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgada şahıslardan biri aldığı darbeyle yola savruldu. O sırada sokak üzerinden geçen motosiklet ve otomobil ani fren yaparak şahsı ezmeden son anda durdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Paylaş: