Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

TÜRKÜN VARLIĞI BU KÖHNE ALEME YENİ UFUKLAR AÇACAK !

Manşet Yayın: 01.11.2023 11:08
TÜRKÜN VARLIĞI BU KÖHNE ALEME YENİ UFUKLAR AÇACAK !

Bireylerin olduğu gibi, ülkelerin de karakterleri vardır. O karakter   ülkeyi yönetenlerin şahsında tezahür eder.

Katili başa getirirsen, katil devlet olarak anılırsın! Bu damgayı bir kez yersen kolay kolay da silemezsin.

Güvenilir ahlaklı insanları seçersen, güven duyulan bir ülke olursun.

Bu örnekler hırsızı, arsızı, hokkabazı seçersen diye uzar gider…

 

İsraile neden “Katil Devlet” diyoruz? Bu ülkeyi İsrail halkının  seçip başa getirdiği gözü dönmüş bir cani yönetiyor. O’nun şahsında tüm İsrail katil damgasını yiyor.

“Ama İsrail de bu soykırımı onaylamayan çok sayıda Yahudi var” dediğinizi duyar gibiyim. Bunun hiç bir önemi yok! Bir katile oy verip başa getirdiysen, geçmiş olsun. Ülke olarak bu damgayı yersin. Oy verip başa getirdiysen sonuçtan sorumlusun.

Sadece İsrail değil,

ABD de katil devlettir. Sömürgeci batı ülkeleri de.

 

Zordur asil millet olmak. Asil milletin damarlarında, Atatürk’ün dediği gibi asil kan dolaşır. Dünyanın en merhametli ordusu Türk ordusudur. Şanlı tarihimiz bunun en güzel örnekleriyle doludur.

Sınır ötesi operasyonlarımızda, sivil halka zarar vermemek için kılı kırk yarıyoruz. Aksi halde, bu konuda, açığımızı yada zaafiyetimizi yakalamak için pusuda bekleyen batı, sivillerin göreceği en küçük zararda bizi tefe koyardı.

 

Mustafa Kemal Atatürk Asil Türk Milleti söylemini işte bu yüzden sık sık vurgulamıştır? “Dünyanın sükun bulmasının yolu Türk birliği ile mümkün olacaktır” demiştir. Bugünleri işaret eden ne büyük bir öngörü değil mi ?

 

Bu konudaki kendi söylemi aynen şudur;

 

“Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, işte o zaman görülecek.”

 

Ben damarında Asil Kanın aktığı Irkım, Benden bahseder destanım, ağıtım. Ben Taa iliklerime kadar Türk Oğlu Türküm!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayalıklara tırmanan ayı kamerada

Dünya Yayın: 20.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ayının ormanda kayalıklara tırmandığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye’nin dördüncü büyük mağarası Bulak(Mencilis) Mağarasını ziyarete giden Mehmet Göktaş isimli vatandaş, doğayı gözlemlediği sırada ayıyı fark etti. Ayının kayalıklara tırmanmasına şaşıran Göktaş, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Bir süre sonra ayı gözden kayboldu.

Paylaş: