Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KARDEMİR”de Genel Kurul Salvoları

Manşet Yayın: 15.10.2023 15:27 |Güncelleme:28.12.2023 11:57
KARDEMİR”de Genel Kurul Salvoları

KARDEMİR A.Ş 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Genel Kurulunu yapacak. Yapılacak olan Genel Kurulda Kardemir’in 11 kişilik yeni yönetimi de belli olacak. Genel Kurulda kim kiminle hareket edecek merak konusu oldu.

23 Ekim’de yapılacak olan KARDEMİR A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul’da A, B ve D gruplarında ayrı ayrı seçime gidilecek. 4 Yönetim Kurulu Üyesi A grubunda, 2 Yönetim Kurulu Üyesi B grubunda ve 1 Yönetim Kurulu Üyesi D grubunda seçimin yaşanacağı KARDEMİR Genel Kurulunda 4 Bağımız Yönetim Kurulu Üyesi de seçimi yapılacak. KİM, KİMİNLE HAREKET EDECEK? Toplamda 240 Milyon Lot bulunan A grubunda blok hisselerinde dağılımı şu şekilde olacak. KARDÖKMAK A.Ş. ve KARÇEL A.Ş.’den VARLIK Fonuna geçen 50 Milyon Lot A Grubu Hissesi, YOLBULAN ve YÜCEL Ailelerinin elinde bulunan 30 Milyon Lot A Grubu Hissesi, KAPTAN DEMİR ÇELİK’in elinde bulunan 15 Milyon Lot A Grubu Hissesi, AZİMUT PORTFÖY GOROUP’un elinde bulunan 16,5 Milyon Lot A Grubu Hissesi, Ve İş insanı HAYRETTİN AYDIN’ın elinde bulunan 10 Milyon Lot A Grubu Hissesi var. Toplamda 120 Milyon Lotun dağılımı bu şekilde şekilleniyor. Fakat yurt içi ve yurt dışı fonlarının tavrının ne şekilde olacağını merak edilirken, daha önceki dönemlerde fonlar Hükümetten yana oy kullanmıyorlardı. KAPTAN D.Ç. Müdürlerinden Murat Orhan’ın geçmiş dönemlerde KARDEMİR Yönetimlerine açtığı davalarla gündeme gelmiş ve Hükümet kanadının KARDEMİR üzerindeki hegemonyasının miladı olmuştu. KAPTAN Grubunun KADREMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinin seçiminde Hükümet kanadını destekleyeceği konuşuluyor.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Paylaş: