Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık Kaymakamında Kurum Amirleri ile Toplantı

Ovacık Yayın: 23.02.2015 15:27
Ovacık Kaymakamında Kurum Amirleri ile Toplantı

Ovacık Kaymakamı Hakan Şeker, Kurum Amirleri ve personeli ile koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıda bir konuşma yapan kaymakam Hakan Şeker; “Daire amirleriyle aylık mutat olarak yapılan toplantılar kurumlarımıza gönderilmekte, bu toplantılara ait tutanak sizlere tebliğ edilmektedir. Toplantının Amacı; Kurumlar arasında koordinasyon sağlamak, iş birliğini geliştirmek varsa aksayan yönlerini çözüme kavuşturmaktadır. Önceliğimiz halka hizmet ve çözüme odaklı olmalıdır. Bizler kurumsal bir hizmet ifa etmekteyiz. Her personel kurum farkı gözetmeksizin vatandaşa yardımcı olacak ve en iyi şekilde hizmet alması sağlanacak, nezaket kurallarına uyulacak, vatandaş güler yüzle karşılanacaktır. Kamu görevlilerinin temel amacının kamu hizmetlerinin yürütülmesi olduğunun bu amaç için bütün görevlilerin azami gayret göstermeleri devam etmeleri hizmetlerin ilgili birimin en alt kademesinden en üst kademesine kadar etkili ve süratli bir şekilde getirilmesini talebi hemen karşılanmayacak yada hukuki olmayan talepleri karşısında dahi vatandaşlara nezaket kuralları çerçevesinde izah edilecektir. Mesai saatlerine uyum konusunda azami gayret gösterilmelidir” dedi.
Kaymakam Hakan şeker’in konuşmasının ardından Ovacık’ta uygulanacak projeler için proje ekibi oluşturulurken, proje ile ilgili görüşü olanların fikir ve düşüncelerini bildirebileceği ifade edildi. Ardından Kaymakam Hakan Şeker, tüm personele görevlerinde başarılar dileyerek toplantıyı bitirdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu

Gündem Yayın: 20.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu

Karabük’ün Eflani ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan yaşlı adam, ormanlık alanda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Eflani ilçesine bağlı Ulugeçit köyünde ikamet eden Satı Tunç (73) için kayıp ihbarında bulunuldu. İhbar ile ilgili çalışma başlatan Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arama sonucunda Satı Tunç’u ormanlık alan içerisinde buldu. Şahsın yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri incelemesinin ardından Tunç’un cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tunç’un kesim ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Paylaş: