Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2023 14:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kara yolunda dakikalarca koştu

Karabük’te sahibinin elinden kaçan bir koç kara yolunda dakikalarca koştu. Ters şeritte gelen araçlara aldırış etmeden koşan koç, bu sırada duran bir tırın altında kıskıvrak yakalandı. Olay, Karabük girişinde yer alan demir çelik kavşağında yaşandı. Sahibinin elinden kaçan koç bir anda kara yoluna inerek kaçmaya başladı. Sahibinin arkasından kovaladığı koç, karşı şeride geçerek hareket halindeyken duran tırın altında sürücü ve yanındaki arkadaşı tarafından kıskıvrak yakalanarak sahibine teslim edildi. Yaşanan o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. (İHA) https://youtu.be/Mg2inIANU9Q

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Taner Taşkın: “Bizim sezon başından beri gol yeme hastalığımız var”

Manisa FK Teknik Yöneticisi Taner Taşkın, Çorum FK maçının akabinde yaptığı açıklamada, "Bizim haftalardan beri, dönem başından beri gol yeme hastalığımız var. Çok kolay gol yiyoruz" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Manisa FK, deplasmanda Çorum FK’ya 3-2 mağlup oldu. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Manisa FK Teknik Yöneticisi Taner Taşkın, kalelerinde çok kolay goller bulduklarını söz etti. Haftaya oynanacak Ankaragücü müsabakasından galip olarak ayrılmak zorunda olduklarını kaydeden Taşkın, grup olarak güç günler geçirdiklerini belirtti.
Karşılaşmaya güzel hazırlandıklarını lisana getiren Taşkın, "Maça golle başladık. Bizim haftalardan beri, dönem başından beri gol yeme hastalığımız var. Çok kolay gol yiyoruz. Biz rakiplerimiz kadar kolay goller atamıyoruz. Sineğin yağını çıkartarak duruma giriyoruz ve onları kıymetlendiriyoruz. Deplasmanda Çorum kadrosuna karşı iki gol atıyorsun ve 3-2 mağlup oluyorsun. Üzgünüz, ateş sınırının içerisindeyiz. 4 hafta var. Haftaya Ankaragücü ile büyük bir final yapacağımız anlaşılıyor. Yenmekten öbür dermanımız kalmadı. Sıkıntı günler geçiriyoruz. Doğal Çorum FK oturmuş takıma sahip, ne oynadığını, ne yaptığını bilen bir kadro. Aslında onların da çok zayıf gördüğümüz yerleri vardı. Onları kullanabilirdik. Hakemlerle ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Gencecik çocuklar trilyonlar harcayan ekiplerin maçlarını yönetiyorlar. Şu maçın uzatma hakkı 5 dakika olamaz. Rakip ekibin vakit geçirmek için bu kadar yerlerde yatması ve hakem de buna çanak tuttu. Bunun için biraz üzüldüm. Olağan kurallarda oynayalım, çıkalım. Çorum FK de biz de çatır çatır oynayalım. Şu yatmaları artık kaldıralım. Onun dışında Çorum FK’yı aldığı galibiyetten ötürü tebrik ederim" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.