Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da selin yeni imgeleri ortaya çıktı

Samsun’da meydana gelen selin yeni manzaraları ortaya çıktı. Cadde ve sokaklar dereye dönerken, 5 milyon lira zararın meydana geldiği alışveriş merkezinin su basma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun’da 3 Eylül Pazar sabahı tesirli olan kuvvetli sağanak sele yol açtı. Kentin yüksek bölümlerinden gelen sel suları bulvar, cadde ve sokakları gel çevirdi, iş yerlerini bastı. Selden yeni manzaralar ortaya çıktı.
Azgın sel suları İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Bağdat Caddesi’nde iş yerlerine büyük ziyan verdi. Otoparkı basan sel suyundan iş yerlerinin duvarları patladı. Bir cep telefoncu dükkanından sel sularına kapılan telefonlar cep telefonu ile görüntülendi.
Samsunpark Alışveriş Merkezi’nin(AVM) altındaki otopark giren su iş yerinin içini bastı ve işletme yetkililerinin verdiği bilgiye nazaran yaklaşık 5 milyon lira ziyana yol açtı. Alışveriş merkezini suyun basma anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
İşyeri çalışanları ve olayı hüzün içinde anlattı. AVM Müdürü Ferit Katar ise iş yerini basan sel suyunun raflardaki eserlere büyük ziyan verdiğini, ziyanlarının yaklaşık 5 milyon lira olduğunu söyledi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yağışların ardından ırmak köpürdü, rengi değişti

Bartın’da bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü.
Bartın’da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın su düzeyi yükseldi. Irmağın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü. Çağlayan mevkiinde ise ırmağın bir kısmının turuncu renkte öteki kısımlarının ise şeffaf renkte aktığı görüldü.
Öte yandan, ırmakta geçen yıl da köpüklenme oluştuğu ve alınan numunelerden ise rastgele bir kirletici tespit edilemediği öğrenildi. Irmağın su düzeyi ise polis, belediye ve AFAD grupları tarafından taşkın riskine karşı yakından takip ediliyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.