Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Piyasaya tarihi eser sürmek isteyen şahıslara operasyon: 2 gözaltı

Kastamonu Yayın: 07.09.2023 00:36
İhlas Haber Ajansı

Çorum’dan Kastamonu’ya piyasaya sürmek maksadıyla tarihi eser getiren iki kişi, jandarma gruplarının operasyonuyla yakalandı. Araçta yapılan aramada çok sayıda sikke ve tarihi nesne ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, iki şahsın piyasaya sürmek emeliyle Çorum’dan Kastamonu’ya tarihi eser getirdiği bilgisine ulaşan Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları harekete geçti. Gruplar tarafından takibe alınan E.Ü. ve S.T. isimli şahısların bulunduğu araç, Tosya ilçesinde durduruldu. Araçta yapılan aramada 82 adet sikke, 9 adet nesne, 2 adet yüzük, 2 adet mühür, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabancaya ilişkin şarjör ve 7 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili E.Ü ve S.T., gözaltına alındı. Şahıslar süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Osmancık’a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Gündem Yayın: 06.07.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

İlçede öğleden sonra etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken bazı bölgelerde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Çiftlikler Mahallesinde sera naylonlarını delen ceviz büyüklüğündeki dolu, ağaç yapraklarını ve cevizleri de yere serdi. Bazı dolu tanelerinin ise cevizden de büyük olduğu görüldü.

Paylaş: