Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de tesirli olan sağanak yağış sonrası Hatila Vadisi Ulusal Parkı’na ulaşım sağlanamıyor

Artvin merkeze bağlı Taşlıca köyünde tesirli olan sağanak yağış sele ve su baskınlarına neden oldu.
Taşlıca köyünün de içerisinde yer aldığı Hatila Vadisi’ndeki 16 köy ve mahalle ile ulaşım sel ve heyelanlar nedeniyle sağlanamıyor.
Hatila Vadisi Ulusal Parkı’nda dere taşması ve yamaçtan gelen sular sele dönüştü. Taşlıca köyündeki birtakım ahır ve konutlar hasar alırken, köy yolu büsbütün ulaşıma kapandı. Yetkiler köyde hasar tespit çalışmaları yaparken, köye ulaşımın sağlanması için Vilayet Özel Yönetimi grupları ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışma başlattı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 08:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

20 yaşındaki genç park halindeki otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu

Çorum’da 20 yaşındaki genç park halindeki araba içerisinde silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu.

Olay, Dr. İlhan Gürer Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.S. (25), 35 DRJ 22 plakalı araba içeresinde silahla başından vurulmuş halde bulundu. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan E.S. ağır yaralı olarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan E.S.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olayın akabinde polis grupları araçta incelemelerde bulundu. Araçta yapılan incelemelerde 1 adet tabanca ve 1 adet tüfek bulundu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.