Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2023 22:14 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.08.2023 14:38
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

MHP İl Başkanı Yeniden Aday Olmayacak

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, yeniden Başkanlığa aday olmayacağını  ifade ederek,   önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl kongresinde görevini Başkan İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu'na bırakacağını açıkladı 7 Yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Karabük İl Başkanlığı görevini sürdüren Dr. Adem Kar, 17 Eylül’de yapılacak ve tek liste halinde gidilecek İl Kongresinde koltuğu, başkan vekili Cenk Gedikoğlu’na teslim edecek. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP İl Başkanı Adem Kar; “Çok kıymetli Karabüklü hemşehrilerim ve Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarım; Yedi yıldır büyük bir onur ve şerefle sürdürdüğüm, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendinin yüksek müsaadeleri ile 17 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan ve Tek liste halinde gidilecek olan İl Kongremizde, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP Karabük İl Başkanlığı görevimi yıllardır büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız ve bu bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım, davamızda büyük emekleri olan sevgili Cenk Gedikoğlu kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asrı aşkın süredir devam eden bu kutlu yürüyüş yükselerek devam edecektir. Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum davamın başta Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde Genel Merkezimizin ve Karabük Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumu gururla ifade ediyorum. Bu kutlu davamızda gece gündüz mücadele ettiğimiz, başta Karabük Belediye Başkanımız, Ağabeyim Rafet Vergili olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, tüm teşkilat kademelerimize üyelerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunarım.” dedi. MHP'DE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI Dün yapılan Merkez ilçe kongresi ile birlikte ilçe kongre takvimini tamamlayan MHP’de Ovacık’ta Nihat Kaya, Eflani’de Hüsnü Akın, Eskipazar’da Şaban Tutar, Yenice’de Eyüp Elieyioğlu, Safranbolu’da Erkan Canözü, Merkez ilçede Abdurrahman Meşe ile yola edilecek. İl Kongresi ise  17 Eylül tarihinde yapılacak. (Haber Merkezi)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.