Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çıkan Yangın Korkuttu

Günlük Yayın: 28.07.2023 11:29
Çıkan Yangın Korkuttu

Karabük’te özel bir rehabilitasyon merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Olay Kurtuluş Mahallesi Yılmaz Korkut Caddesinde meydana geldi. 4 katlı özel bir rehabilitasyon merkezinin mutfak kısmında gaz parlaması nedeniyle yangın çıktı. Çalışanlar yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışırken ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

AW945103 03

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da ertelenen muhtarlık seçimleri yeniden yapıldı

Politika Yayın: 03.06.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
Ordu’da ertelenen muhtarlık seçimleri yeniden yapıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir mahallede ertelenen muhtarlık seçimleri yeniden yapıldı. Seçim sonuçlarına göre kullanılan 4 bin 100 oyun bin 943’ünü alan Bülent Çivici, Efkaf Mahallesi’nin yeni muhtarı oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Fatsa ilçesi Efkaf Mahallesi’nin muhtarlık yarışında Bülent Çivici ile Murat Sarıtaş eşit oy aldı. Bunun üzerine yapılan itirazlar sonucu seçim geçersiz sayıldı ve seçimin yenilenmesine karar verildi. Efkaf Mahallesi’nde dün 2 okul ve bir huzurevinde yeniden gerçekleşen muhtarlık seçimlerinde 4 aday yarıştı.

Toplamda 4 bin 100 oyun kullanıldığı seçimlerde adaylardan Bülent Çivici bin 943 oy, Murat Sarıtaş bin 360 oy, İlyas Atlı 457 oy ve Aladdin Şadi 306 oy aldı.

Sonuçlara göre Bülent Çivici, Evkaf Mahallesi’nin yeni muhtarı oldu.

Paylaş: