Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gençlik Merkezinde Açık Hava Konseri Düzenlendi

Günlük Yayın: 25.07.2023 16:00
Gençlik Merkezinde Açık Hava Konseri Düzenlendi

Safranbolu Gençlik Merkezinde  görev alan eğitmenlerin  hazırladığı Kursiyer gençlerin  yeteneklerini sergilediği açık hava konseri düzenlendi.

Konser gençlerden ve Mahallesi sakinlerinden büyük ilgi görürken, eğitmenlere ve kursiyerlere verdikleri konserden dolayı teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik Merkezi Müdürü Dursun Köseoğlu ve personelini tebrik ederek teşekkür etti.

Konsere Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin Safranbolu İlçe Müdürü Özgür Özkan, Şube Müdürleri Serdar Ali Osman Sevim, Nurşen Köseoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Dursun Köseoğlu, gönüllü gençler ve vatandaşlar katıldı. (Haber Merkezi)

 


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Değirmenağzı tünellerindeki yanmayan lambalara tepki

Zonguldak Yayın: 04.07.2024 20:22
İhlas Haber Ajansı
Değirmenağzı tünellerindeki yanmayan lambalara tepki

Zonguldak’ın Kozlu ilçesindeki Değirmenağzı tünellerinin, bir süredir lambalarının yanmaması nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kozlu ilçesindeki viyadüğün bulunduğu bölgedeki Değirmenağzı tünellerinin yanmayan lambalarına sürücüler tepki gösterdi. Şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan tünellerde günlük yüzlerce aracın geçtiği bu tünellerin karanlık olmasının, trafik güvenliği açısından tehlikeye davetiye çıkarttığını ifade eden sürücüler, “Lambaların neden yanmadığı ve bu sorunun ne zaman çözüleceği konusunda yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak, mağduriyetlerin giderilmesi ve tünelin güvenli hale getirilmesi için acil adımlar atılması gerekiyor” ifadelerine yer verdiler.

Paylaş: