Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel, Selden Etkilenen Bölgeleri İnceledi

Günlük Yayın: 17.07.2023 16:00
Vali Gürel, Selden Etkilenen Bölgeleri İnceledi

Vali Fuat Gürel, 9 Temmuz tarihinde Karabük’te  etkili olan sağanak yağışlardan etkilenen; Eskipazar Köyceğiz Köyü, Demirciler-Salmanlar Grup Yolu, Pirinçlik-Sipahiler-Karaağaç-Keltepe Kayak Merkezi Grup Yolu, Yenice Şeker Kanyonu,  Yenice Yazıköy İncebacaklar Mahallesi Yolu ile Yenice Kayadibi Köyünde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

KÖYLERE SU VERİLDİ

Öte yandan sel felaketinde zarar gören Merkez ilçe Pirinçlik sulama hattı bağlantısı ve yol dolgu işi, Salmanlar ve Kahyalar içme suyu hatlarında ki çalışmalar, İl Özel İdare ekipleri,  köy muhtarları  ve vatandaşların  ortaklaşa “devlet -millet omuz omuza” anlayışı neticesinde tamamlandığı ve köylere su verildiği bildirildi. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çayelispor 3. Lig kupasını kaldırdı

Spor Yayın: 20.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

BAL’dan TFF 3. Lig’e yükselen Çayelispor düzenlenen törenle kupa kaldırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çayelispor, 30 yıl aradan sonra yeniden TFF 3. Lig’e yükseldi. İlçede gurur kaynağı olan takım için Çayeli İlçe Stadı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene kulüp yöneticileri, oyuncular ve taraftarların yanı sıra Rize Milletvekili Muhammed Avcı, aslen Çayelili olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı da katıldı.

TFF yetkilisi olan Mustafa Baltacı kupayı takım kaptanları Halil İbrahim Cenik ve Furkan Safi’ye teslim etti. Kaptanlar kupayı futbolcu ve yönetim ile birlikte kaldırdı. Kupa törenini ardından yöresel sanatçıların katıldığı konser ve çeşitli eğlenceler düzenlendi.

Paylaş: