Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel Sorunları Dinledi

Günlük Yayın: 05.07.2023 13:57
Vali Gürel Sorunları Dinledi

Vali Fuat Gürel Halk Günü toplantısı ile vatandaşlarla birbaraya geldi. Vatandaşların  istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın  buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.

Görüşmelere katılan vatandaşlar  ile tek tek görüşen Vali Gürel kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için gerekli incelemeler ile kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar verdi.

Yapılan açıklamada, “Her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Kayıp Yaşlı Adam Ormanda Ölü Bulundu

Karabük Yayın: 20.05.2024 10:16
Eflani’de Kayıp Yaşlı Adam Ormanda Ölü Bulundu

Karabük’ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu.

İlçeye bağlı Ulugeçit köyündeki evinden dün hayvanları otlatmak için ayrılan Satı Tunç’un (73) geri dönmemesi üzerine ailesi, İlçe Jandarma Komutanlığına başvurdu.

AFAD, UMKE ve NAK Arama Kurtarma ekibinin de katıldığı aramada Tunç, ormaKarabük’ün Eflani ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan yaşlı adam, ormanlık alanda ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Eflani ilçesine bağlı Ulugeçit köyünde ikamet eden Satı Tunç (73) için kayıp ihbarında bulunuldu. İhbar ile ilgili çalışma başlatan Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arama sonucunda Satı Tunç’u ormanlık alan içerisinde buldu. Şahsın yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yeri incelemesinin ardından Tunç’un cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tunç’un kesim ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.nlık alanda ölü bulundu.