Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

DUYGULANDIRAN BİR İNCELİK

Haziran 25, 2023 15:40
A+ A-

Nisan 1970’de ilk yazımın yayınlandığı KARABÜK POSTASI Gazetesi’nden bugün çok anlamlı bir armağan aldım. Üzerlerinde adım yazılı deri cüzdan, kemer, anahtarlık, şık bir blok not ile son yazım “CEZAEVLERİNDE BABALAR GÜNÜ” başlıklı yazımın yer aldığı  20 Haziran tarihli gazete bana ulaştığında çok duygulandım. Bu incelikleri nedeniyle başta Sevgili Kardeşim İhsan ERSÖZLÜ olmak üzere  BİRLİK MEDYA’nın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.

53 yıl önce  hurufat harflerle (kurşun harfler) dizilen yazılarıma yer veren başta kurucu İhsan Amca (Enişte), oğulları Necmi Ağabey, Kadim Dostum Tuncer ERSÖZLÜ (James) olmak üzere ebediyete intikal eden KARABÜK POSTASI’nın tüm emek verenlerini saygı ve rahmetle anarken, BİRLİK MEDYA olarak bu zorlu süreci başarıyla sürdüren değerli çalışanlarını kutluyor ve sevgiyle selamlıyorum.

Görselde yer alan basın kartlarından biri 1970 yılına ait ve Yazı İşleri Müdürü Şener MACUN ile sahibi Tuncer ERSÖZLÜ imzalarını taşıyor. Gazetemin Ankara Temsilciliğini de yaptığım döneme ait kart ise 2006 yılına ait.

Bu gazetede çok değerli kişilerin emekleri, isimleri ve imzaları var.  Dağıtıcısından, habercisine kadar İbrahim YILDIZ, Orhan YALIM, Kasım ŞENOL, Aydın KALTABANOĞLU, Yaşar UZUNDURDU, Rıza ALP, ,Erol KAMIŞ, Av. Halim KARTAL, Av. Yılmaz ÖZTÜRK, Av. Hüseyin ALAN, Dr. Ersin KAYHAN, Erdoğan ÇETİNTÜRK, Dt. Bora BENİÇ, Ahmet GÖLBEK, Şener ve Ömer Faruk MACUN, Özçelik KÜÇÜKERTUNÇ ve İ. Atilla SAKKA şu anda aklıma gelenler.

Bu duygularla Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yazarın diğer yazıları