Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Son Dakika

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇARŞI MERKEZİNE BAKMAKTAN ACİZ..!

Haziran 22, 2023 15:34
A+ A-

Son zamanlarda Karabük’te çarşı trafiğindeki keşmekeşlik içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Özellikle günün belirli saatlerindeki yoğunluk şehir içi trafiğini kilit noktasına getirirken, Dron ve Radar uygulamalarından bir türlü gözünü alamayan Emniyet Müdürlüğünün bu durum maalesef umurunda değil.

Binlerce insanın yaşadığı Cevizkente giriş çıkış tek güzergahtan yapılırken, yol kenarlarına çift taraflı olarak yapılan uygunsuz parklar yüzünden yol tek şeride düşmüş durumda.

Saat Kulesinin bulunduğu güzergahta da durum pek farklı değil. Yol kenarlarına yapılan araç parkları trafiği fazlasıyla rahatsız ediyor.

Çarşı Merkezinde duraklara yapılan uygunsuz parklar yüzünden otobüs ve minibüsler yol ortasında yolcu alıp yolcu indiriyor.

Çarşı merkezinde maalesef yaya geçidi var mı yok mu diye bakmadan her koldan yola giriş yapan yayalara da cezai müeyyidelerin uygulanması gerekiyor.

Dron ve Radar uygulamalarından kesilen cezadan fazla çarşı merkezine bir girin de kotayı 5’e, 10’a katlarsınız…

Sadece Trafik Haftasında yaya geçidi uygulaması yapan Sayın Valim Fuat Gürel başta olmak üzere, maalesef şehirden çok uzak olan Emniyet Müdürümüz Sayın Kadir Yırtar ve Karabük Belediyesinin bu duruma ivedilikle çözüm bulması gerekiyor.WhatsApp Image 2023 06 22 at 15.25.27

Ha bu arada İl Trafik Komisyonu diye bir birim olması gerekiyor ama sanırım komisyon başı ve üyeleri de çok yoğun (!) olduklarından olsa gerek, bir türlü bir araya gelip de şehrin trafik sorununu çözmekten aciz durumdalar.

Öte yandan eski İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’un emekliliğe ayrılmasının ardından davul çalınmasına neden gülüp eğlenildiği de apaçık ortada olsa gerek…

 

Gelişmekte olan ve gelişen Karabük’te;

Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Mehmet Özen

seni göreve davet ediyorum..!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yazarın diğer yazıları