Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kaymakam Korkusuz’dan Esnaf Ziyareti

Gündem Yayın: 23.03.2023 15:56
Yazar:
Kaymakam Korkusuz’dan Esnaf Ziyareti

Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, esnaf ziyaretleri kapsamında İlçede Perşembe günleri kurulan kapalı halk pazarını ve cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan çarşı esnafını ziyarette bulundu.

Bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, onların talep, sorun ve çözüm önerilerini dinledi.
Kaymakam Furkan Korkusuz’a ziyaretinden duydukları memnuniyetleri dile getiren esnaf ve vatandaşlar, sorun ve taleplerinin bire bir dinlenmesinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te afetlere hazırlık toplantısı yapıldı

Manşet Yayın: 02.05.2024 14:47
Karabük’te afetlere hazırlık toplantısı yapıldı

Karabük İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu ve Hidro Meteorolojik Afetlere Hazırlık Koordinasyon Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, afetlere etkin ve süratli bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla oluşturulan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında afet ve acil durum hazırlıkları ele alındı.

Toplantıda; muhtemel afet ve acil durumlara karşı planlama süreci, aşamaları, hizmet gruplarının sorumlulukları, ana çözüm ortağı ile destek çözüm ortağı kuruluşların görevleri, afet ve acil durum sonrasında yürütülecek işlemler ve yapılacak eğitim çalışmaları konusunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri tarafından sunum yapıldı.

Kurumların imkan, kabiliyet ve hazırlık çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Vali Mustafa Yavuz, afet öncesi hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının çok önemli olduğuna dikkat çekerek,  tüm kurumların öncelikle kapasite ve eksikliklerini belirleyerek hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini söyledi.
Toplantıya, Vali Yavuz’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutan Vekili Ercan Özkan, Bölge Müdürleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay ile daire amirleri ve diğer yetkililer de katıldı.(Nurettin Acar)

AW195149 03 jpg