Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kestiği ağacın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Yenice Yayın: 16.03.2023 20:46
Yazar:
Kestiği ağacın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde ormanda kestiği ağacın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Göktepe bölgesine ormanda çalışan Satıbey Kanış (77), kesim yaptıkları ağacın çarpması sonucu yaralandı. Diğer işçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kanış, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu, sürücüler zor anlar yaşadı

Dünya Yayın: 30.04.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla uyardığı Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Azdavay ilçesinde ve İnebolu ilçesinde sağanak yağış ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. Hanönü ilçesinde ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle D030 karayolunda, su birikintisi oluştu. Su birikintisi sebebiyle yol ulaşıma kapandı. Belediye ve Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
(MK-