Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kontrolden Çıkan Traktör Uçuruma Yuvarlandı

Gündem Yayın: 25.12.2022 15:20
Yazar:
Kontrolden Çıkan Traktör Uçuruma Yuvarlandı

Eskipazar ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği traktörün 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Kabaarmut köyü orman yolunda meydana geldi. Adem Düzdere idaresindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada Adem Düzdere ile yanında bulunan Mehmet Acar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Manşet Yayın: 03.05.2024 10:37
Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

2024 CELP VE SEVK TARİHLERİ

Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri ise şöyle;

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 16 Mayıs 2024
Er (2’nci Grup) 27 Haziran 2024
Er (3’üncü Grup) 25 Temmuz 2024