Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Ateş Oldu

Gündem Yayın: 27.11.2022 21:12
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Ateş Oldu

İYİ Parti Merkez İlçe Kongresinde delegelerin 178 oyunu alan Ferhat Ateş , 3. Olağan genel kurulda merkez ilçe başkanlığına seçildi
İYİ Parti Merkez İlçe 3. Olağan genel kongresi Pazar günü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda yapıldı. Divan Başkanlığını İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in yaptığı kongrede iki aday Merkez İlçe Başkanlığı için yarıştı. Sabah saat 10.00’da başlayan ve saat 17.00’da sona eren kongre sonrasında 178 delegelerin oyunu alan Ferhat Ateş İYİ Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı olarak seçildi.
325 delegesi olan ve 297 delegenin oy kullandığı kongrede 3 oy geçersiz olarak kabul edilirken başkan seçilen Ferhat Ateş 178 oy oy alırken, diğer aday Yasemin Kocakaya ise 116 oy aldı.
Yapılan seçim sonucunda Ferhat Ateş Başkanlığında İYİ Parti Merkez İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu. Recep Bozkurt, Sevcan Yardibi, Timur Bilgiç, Atila Burgaz, Tunay Tunç, Halit Şerali, Yakup Ulu, Ali Osman Çetinalp, Serkan Üstündağ, Esra Altıok, Emel Çelenk, Bülent Bozkurt, Şerife Yılmazer, Adem Kansu, Hüseyin Kutucu, Natık Kızılay, Suzan Ya, Murat Mert, Dursun Kırış, Necati Yıldız, Belkıs Cantürk, Durkadın Eren, İbrahim Tiryaki, Fanti Yalçın, Selver Açıkgöz, Ruhi Kesici, Selami Uğur, Özen Ünal, Salih Yiğit, Dursun Demirtaş, Ahmet Işıkdağ ve Perihan Eren (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!