Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi Serasında Kış Hazırlığı

Gündem Yayın: 19.08.2022 12:57
Safranbolu Belediyesi Serasında Kış Hazırlığı

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Uygulama ve Üretim Birimi (sera) kışa hazırlanıyor.  Sera personeli, kışlık çiçek olan hercai menekşelerin tohumlamasına başladı.

2022-2023 kış dönemi için 95 bin hercai menekşe yetiştireceklerini açıklayan Belediye Başkanı Elif Köse, çiçeklerin Kasım ayının ilk haftasında refüjlere dikileceğini söyledi.

Başkan Köse, çiçek üretiminde büyük ölçüde ilerleme kaydettiklerine dikkat çekerek, “2020’de senesinde 20 bin çiçek ile üretime başladığımız seramızda, yılda 200 bin çiçek üretir duruma geldik. Üretime fazlasıyla önem veren bir Belediye Başkanı olarak, bizi bu başarıya ulaştıran personelime ne kadar teşekkür etsem az. Safranbolu’muzun çehresini güzelleştiren çiçekler, onların sevgisiyle yetişiyor” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

Kastamonu Yayın: 17.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kastamonu-Cide karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan A. idaresindeki 34 GKC 827 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, karşı şeride geçerek bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sürücü yaralandı. Hakan A., olay yerine gelen arkadaşları tarafından Cide Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Hakan A., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: