Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da 2022’de 9 Bin Ton Asfalt Döküldü

Gündem Yayın: 10.08.2022 12:21
Safranbolu’da 2022’de 9 Bin Ton Asfalt Döküldü

Safranbolu Belediyesi tarafından  2022 yılı asfalt sezonunda 9 bin ton asfalt dökümü yapıldı.

Çalışma programı dahilinde ihtiyaç duyulan yerlere asfalt  atılmaya devam edildiğini ifade eden Safranbolu Belediye başkanı Elif Köse; her hafta tüm birim müdürleri ile bir araya gelerek bir çalışma programı yaptıklarını belirterek, “ Bu programı ile o hafta yapacağımız, aciliyeti olan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Asfaltta bu çalışmalardan bir tanesi” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfalt şantiye Şefliği personelinin ellerinden geldiğince hızlı bir şekilde asfalt ihtiyacı olan bölgelerde çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Başkan Köse, Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen taleplerinde ivedilikle değerlendirildiğini söyledi.

Başkan Elif Köse, Asfalt maliyetlerinin çok büyük oranda artığına dikkat çekerek,  ancak buna rağmen 2022 yılı asfalt sezonunda 9000 bin ton asfalt döküldüğünü, hiçbir mahalleyi ayırmadan çalışmaların devam edeceğini söyledi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon

Gündem Yayın: 13.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ta silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 6 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet şarjör ve 20 adet dolu fişek ele geçirildi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılarına yönelik yapılan çalışmalarda, kente ruhsatsız tabanca getirdiği tespit edilen bir araca operasyon düzenlendi. Araçta yapılan aramada 6 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet şarjör, 20 adet 9×19 mm çapında dolu fişek ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheliden 2’si ifadelerinin ardından emniyetten salıverilirken, 1 şüpheli ise “ruhsatsız silah ticareti” suçundan gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş: