Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı Kuruldu

Gündem Yayın: 01.07.2022 15:28 |Güncelleme:04.07.2022 07:44
Yazar:
Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı Kuruldu

Safranbolu ilçesinde “Çocuklar İçin Göz Hakkı Manavı” uygulaması faaliyete geçti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin öncüsü olduğu Safranbolu Perşembe Pazarı’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı personeli tarafından kurulan ‘Göz Hakkı Manavı’nda pazara çıkan ya da ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarına çeşitli meyveler veriliyor.
Standın ilk gününde meyve dağıtımına katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarımızın tüm meyvelerden tatması gerektiğini düşünerek böyle bir stant oluşturduk. Bunu çalışmayı ilk olarak ilçemizin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda gerçekleştiriyoruz” dedi.
Safranbolu Belediyesi olarak geleceğin büyükleri çocuklar için çeşitli projeler ürettiklerini ve bundan sonra da üretmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Köse, “Bulunduğumuz her platformda şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gösterilen ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Göz Hakkı Manavına dileyen vatandaşlarımızın katkı sağlayabileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: