Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ovacık İlçesinde ASDEP Tanıtımı Yapıldı

Ovacık Yayın: 03.12.2021 14:07
Yazar:

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Ovacık ilçesinde ASDEP kapsamında çalışma yapıyor. Konuya ilişkin olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “Bakanlığımız bünyesinde yürütülen hizmetlerden Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP)’na yönelik toplumda farkındalığın arttırılabilmesi ve bireylerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti amacıyla ilimiz Ovacık ilçesinde saha incelemeleri başlatıldı.

İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızdan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan ASDEP personelleri tarafından ilçe yetkilileri ile yapılan değerlendirmeler ile aynı zamanda ASDEP’in tanımı olan, “Birey ve ailelerin, sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlanılmasının sağlanması ve sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin sunulması” amaçlandı.”

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: