Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani Kaymakamı görevine başladı

Gündem Yayın: 09.09.2021 13:46
Yazar:
Eflani Kaymakamı görevine başladı

Cumhurbaşkanlığının Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesi ile Eflani ilçesine atanan  Kaymakam Ahmet TAN görevine başladı.

Ahmet TAN Kimdir

Kaymakam Ahmet TAN 1994 yılında Erzurum’ un Narman İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Erzurum’ da tamamladı. 2018 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2019 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mesleğe intisap etti. Erzurum İlinde Merkez Stajını, Denizli ve Karaman İllerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde Teftiş Stajını, Yalova/ Çiftlikköy ve Zonguldak /Devrek İlçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamış ardından Sivas’ın Hafik ve Gürün ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığının Bakanlık Oluru ile 09.09.2021 tarihinde Karabük’ün Eflani ilçesinde görevine başlamıştır.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: